Onderneming gelegen in het centrum van Brussel en gespecialiseerd in het herstellen van loodgieterij, sanitaire installatie en dringende ontstopping van leidingen.

We zijn bij u binnen het uur of op afspraak voor de 19 gemeenten van Brussel en voor heel de regio Vlaams-Brabant (Halle- Vilvoorde).

Onze loodgieters zijn gediplomeerd in sanitaire loodgieterij, en bezitten zowel praktische als theoretische kennis. Ze zijn zeer goed uitgerust met de allernieuwste apparaten en alle hulpstukken en reserve-onderdelen om het heen en weer geloop te vermijden en zo goed mogelijk alle soorten herstellingen uit te voeren, installatie van de leidingbuizen en ontstopping leidingen voor heel Brussel en Vlaams-Brabant.

Snelle en efficiënte service

Bel ons ? binnen een uur..

Sanitair reparaties

» Detectie van waterlekken.
» Lekkage reparatie leidingen.
» Reparatie van kranen.
» Probleemoplossing toilet.
» Probleemoplossing boiler.

Ontgrendelen pijp

» Het riool onder hoge druk ontstoppen.
» Ontdooien van mechanische gootsteen.
» Verstopping van toilet, badkuip.
» Rioolreiniging, put, sterput.
» Rioolinspectie door camera.

Sanitaire installatie

» installatie leidingnetwerk
» installatie kranen.
» installatie boiler.
» installatie toilet.
» installatie badkamer van A tot Z.

Ontstopping Brussel in het uur

Aarzel niet om ons te bellen voor een herstelling van de loodgieterij of voor een ontstopping. Eerlijke en competitieve onderneming om u een kwalitatieve dienst te leveren, zelfs in noodgeval, goed en snel en dat allemaal binnen het uur.

Hebt u een loodgieter nodig voor een kleine herstelling van de sanitaire leidingbuizen of voor een ontstopping van uw toilet, riolering, gootsteen. Ter plaatse binnen het uur voor heel Brussel-Halle-Vilvoorde en heel Vlaams- en Waals-Brabant. Alle soorten herstellingen van leidingbuizen, installatie kranen, veiligheidsventiel, waterafvoersysteem, herstelling waterlek boiler, leidingnetwerk.

Ernstig sanitairbedrijf

Ons bedrijf is ook gespecialiseerd in het opsporen van waterlekkage na een waterschade, met een gedetailleerd rapport en een foto voor uw verzekeringsmaatschappij.

Loodgieter Brussel, ontstopping door hogedruk, camera-rioolinspectie, loodgieter brussel, Anderlecht, ontstopping Elsene, Etterbeek, loodgieter Jette, Koekelberg, loodgieter, Laken, loodgieter Oudergem, ontstopper Schaarbeek, Sint-Agatha-Berchem, loodgieter Sint-Gillis, Sint-Joost-ten-Node, loodgieter Sint-Lambrechts-Woluwe, loodgieter Sint-Pieters-Woluwe, loodgieter Ukkel, loodgieter Vorst, loodgieter Watermaal-Bosvoorde, Overijse, ontstoppingsdienst Machelen, Tervuren, Merchtem, loodgieter Beersel, mechanische ontstopping, dringende ontstopper, goedkope ontstopper brussel, halle vilvoorde, ontstoppingsdienst vlaams-Brabant, dringende ontstopping Brussel, ontstoppingsdienst Zaventem, Wezembeek-Oppem, ontstopping Kraainem, Sterrbeek, Meise, Strombeek, ontstoppingsfirma Grimbergen, loodgieter Londerzeel, ontstoppingsfirma Vilvoorde, Wemmel, Lennik, debouchage Zellik, ontstoppingsdienst Dilbeek, ontstopping Asse, ontstoppen Alsemberg, ontstoppingsdienst Rhode st Genèse, loodgieter Linkebeek, ontstopping badkamer brussel, keuken, badkuip, douche, wastafel, gootsteen, toilet, afvoerleiding, , ontstopping Drogenbos, ontstoppingsdienst Sint Pieters Leeuw, loodgieter Hoeilaart, Buizingen, Ontstoppingsdienst Halleriool, afvoerkolk, ontstoppen niet duur, ontstopping minde duur.